Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérlek próbálkozz újra egy későbbi időpontban.

Pelenkázó táska

Minden aktív szülő előbb-utóbb megtudja, hogy mennyi holmi kell egy kisbabával történő kiruccanáshoz. Ilyenkor jön a kapkodás, megvan-e a cumi, pelenka, popsitörlő, krém, váltóruha, textilpelenka, cumisüveg, kedvenc játék…?

Na és persze mindig van valami, ami lemarad vagy elkeveredik, pont akkor nincs kéznél, amikor szükség lenne rá. Pelenkázótáskáink minden igényt kielégítenek és megoldást nyújtanak ezekre a problémákra. Nagy kapacitásuk mellett rengeteg tárolózsebbel és sok okos megoldással rendelkeznek, így igazán egyszerű a baba (és a szülők) holmiját rendszerezni. Végre mindennek meglehet a helye.

Nézet:
Sorrend:

Mikor pelenkázó táska után keresgélünk, sok mindent figyelembe kell vennünk, hisz hosszú évekig társunk lesz. Mikor gyermekünk már nagyobb és a pelenkát szendvics és üdítő váltja le, a táska akkor is hasznos kelléke lehet minden szülőnek, legyen szó kirándulásról, utazásról, vagy csak egy könnyed sétáról.

Milyen a jó pelenkázó táska?

Manapság egy táska nem csak eszköz, hanem kiegészítő is, ezért fontos, hogy esztétikus legyen. A Pillpintu pelenkázó táskák igazán divatos és trendi megjelenésűek. Ráadásul egy unisex szín nem csak az anyukáknak, hanem az apukáknak is nagy segítség lehet.

Talán az egyik legfontosabb szempont az, hogy a táska jól pakolható legyen, sok praktikus zsebbel rendelkezzen, ezáltal mindennek meglegyen a maga helye a táskában. Ha jó kialakítású táskát választasz, garantáltan megkönnyíted a saját életed, hisz tudni fogod hova kell nyúlni, mit, hol találsz. Táskáink mindegyike rengeteg tárolózsebbel rendelkezik, így megkönnyíti a szülők dolgát, mind a rendszerezés, mind pedig a tárolás tekintetében. Bizonyos típusok esetében található belül vízhatlan zseb, itt tárolhatunk különböző nedves, vagy koszos dolgokat. A táskák rejtett zsebekkel is ellátottak, annak érdekében, hogy értékeinket biztonságban tudhassuk. A sok zseb mellett thermo bevonatú, szigetelő, hőtartó zsebek is elhelyezésre kerültek, így akár a cumisüveg tartalma, akár a bébiétel melegen/hidegen tartható. A nedves törlőkendő, illetve vizes, üdítős palack számára külső zseb is megtalálható a Pillpintu pelenkázó hátizsákokon.

Fontos a táska anyaga. Érdemes olyan táskát választani, mely bírja a strapát, könnyen tisztítható és nem fog ki rajta az időjárás. Táskáink mindegyike vízhatlan külső borítással rendelkezik, így nem jelent problémát az eső, vagy éppen a vízparti pancsolás sem. A táskák masszívak, merev aljúak, nem probléma, ha a földre kerülnek.

Jelentős szempont a táska funkcionalitása, hordozhatósága, ugyanis nem csak a babakocsin, vagy séták során fogjuk használni ezeket a táskákat, hanem kirándulás, bevásárlás, védőnőhöz járás, játszóterezés stb. során is. Ezért fontos, hogy a pelenkázótáska háton, vállon, kézben, vagy akár babakocsin is egyaránt kényelmes legyen. Minden pelenkázótáskánk babakocsira akasztható vagy háti-, váll- és kézi táskaként használható. Bizonyos típusokhoz táskaakasztó, illetve pelenkázó alátét is tartozik, valamint USB kivezetési ponttal rendelkező kivitel is elérhetők, annak érdekében, hogy a maximális kényelmet és kihasználhatóságot nyújtsuk a szülők számára. Táskáink széles szájjal rendelkeznek, így a ki- és bepakolás gyerekjáték. Emellett maga a táska is nagy kapacitású, sok mindent elnyel.

Mi kerüljön a pelenkázó táskába, babatáskába?

Összegezve, a legfontosabb, hogy olyan táskát válasszunk, melyben sok-sok holmit rendszerezve tudunk tárolni. Ilyen például a pelenkázáshoz szükséges pelenkázó alátét, nedves popsitörlő, krém, pelenka. Váltóruha és textilpelenka szintén nélkülözhetetlen lehet egy pelenkázó táskába. A legtöbb szülőnek nagy segítség a cumi, melynek szintén helye van a baba holmijai közt. A cumi higiéniájának megőrzése érdekében praktikus lehet beszerezni egy cumitartó dobozt. Sok cumit már alapból sterilizáló dobozzal vásárolhatunk meg, ez természetesen a cumi tárolására is alkalmas. Fontos, hogy a baba cumisüvege, itatópohara, ételes edénykéje, kanala szintén helyet kapjon a táskában. Bárhova is menjünk, kézfertőtlenítő gélre- vagy kendőre, zsebkendőre biztosan szükség lesz. Ezeket se felejtsük ki a táskából. Jó, ha a baba kedvenc játékát is el tudjuk tenni. És persze ne feledkezzünk meg a szülőkről sem! Olyan táskát válasszunk, melyben elkülönítve tudjuk tartani a pénztárcánkat, telefonunkat, kulcsainkat. A legtöbb Pillpintu pelenkázó hátizsák karabineres kulcstartó zsineggel rendelkezik, így nem kell kutatni a kulcs után.