Pingo öko eldobható pelenka - Mini - 2-es méret (3-6 kg, 42 db)

Pingo öko eldobható pelenka - Mini - 2-es méret (3-6 kg, 42 db)

Pingo öko eldobható pelenka - Mini - 2-es méret (3-6 kg, 42 db)

Raktáron  1 db
3 665 Ft
A vásárlás után járó pontok: 183 Ft

Manapság tudjuk, hogy az eldobható pelenkák a környezetszennyezés élmezőnyében járnak, ugyanis egy kisbaba 2 éves koráig átlagosan 1 tonna pelenka termelődik, melyek lebomlása 500-1000 év. Remek megoldást nyújt erre a problémára a Pingo ökológiailag lebomló pelenka. 

Sok ökológiailag lebomló, eldobható pelenkával találkozhattunk már és sajnos ezen pelenkák negatívumaival is (nem megfelelő nedvszívó képesség, mállás, csomósodás stb.). Azonban a Pingo minden általános, lebomló pelenkáknál jelentkező problémát kiküszöbölt.

Számunkra is fontos a környezetvédelem, hisz kezünkben a jövő, mind átvitt, mind pedig szó szerinti értelemben. Mi alakítjuk, hogy gyermekeink milyen világban fognak élni.

A Pingo pelenkák használata lehetővé teszi a hagyományos, nem lebomló, eldobható pelenkák használatának teljes elhagyását.

A Pingo pelenkák Svájcban készülnek, zöld energia felhasználásával, így nem csak a pelenka, hanem a gyártás folyamata is környezetbarát. A gyártás során kizárólag napenergiát használnak. A cég a munkát a legmagasabb szintű szabványok betartásával végzi. A gyár a világvezető ökológiai NaturemadeStar tanúsítvánnyal is rendelkezik. 

 

A pelenka fontos tulajdonságai:

- Az 2-es méretű pelenka 3-6 kg súlyú babák számára ajánlott. A csomag 42 db pelenkát tartalmaz.
- A pelenka alaprétege meglepően vékony, könnyű, ennek ellenére nedvszívó képessége igen magas, az éjszakákat is szivárgásmentesen bírja.
- A pelenka tapintása nagyon puha és természetes hatású, nem műanyagos.
- Alkalmazkodik a baba testéhez és mozgásához, miközben biztosítja az állandó védelmet. Szivárgásgátló gáttal rendelkezik, hogy a pelusban maradjon az, aminek ott a helye.
- A pelenka természetes anyagokból készült, jól szellőzik, lélegző, gyengéd a baba bőréhez. 
- A Pingo pelenka teljes mértékben mentes az irritációt okozó vegyi anyagoktól (pl.: klór, műanyag, illatszer, tartósítószerek), így hozzájárul ahhoz, hogy a baba bőre egészséges maradjon, megelőzi a bőr kipirosodását, kiütéseket, kisebesedést. 
- Kifejezetten ajánlott érzékeny bőrű babák számára is.
- Az alap pelenkaréteg FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból készül, ezáltal hozzájárul a fenntartható erdőgazdálkodáshoz.
- Nem csak a pelenka, hanem annak csomagolás is lebomlik. PLA-ból készült, mely megjelenésre egy műanyagra hasonlító anyag, valójában azonban növényi keményítőből állítják elő. 


 

Szállítás
Szállítás

GLS Futárszolgálattal 1 390 Ft |
Várható szállítási idő 1-2 munkanap

1 390 Ft - 1-2 munkanap
Márka
Pingo